Bell Schedules » AM 60 Minute Assembly

AM 60 Minute Assembly

AM 60 Minute Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:00 AM 9:00 AM 60 min
Break 9:00 AM 9:10 AM 10 min
Period 2 9:10 AM 10:10 AM 60 min
Assembly 10:15 AM 11:15 AM 60 min
Period 3 11:20 AM 12:20 PM 60 min
Lunch 12:20 PM 1:00 PM 40 min
Period 4 1:00 PM 2:00 PM 60 min
Period 5 2:05 PM 3:05 PM 60 min